Abdij van Egmondstraat / Abdij van Bernestraat

Vanaf m2 Vanaf € 750,-
Aantal eenheden32
Inhoud191m3 - 191m3
Woonoppervlakte84m2 - 84m2
Deel deze pagina

Abdij van Egmondstraat 2 t/m 56, Abdij van Bernestraat 22 t/m 28 te Tilburg

Seniorenwoningen gebouwd in kwadrantvorm en gelegen nabij het station van Tilburg-West.

De Abdij van Egmondstraat is gelegen op een uitstekende locatie in een rustige, kindvriendelijke en groenrijke straat in woonwijk “De Reit”. Woonwijk “De Reit” kenmerkt zich door de brede lanen, een groene uitstraling en een gevarieerde bebouwing. Zo zijn er ondermeer ruime eengezinswoningen, vrijstaande woningen en bungalowwoningen te vinden in de directe omgeving. Eveneens vindt u er voldoende parkeergelegenheid, waaronder een parkeerterrein aan het einde van de straat. De woning is bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Tilburg (ca. 10 minuten fietsen) en van de uitvalswegen naar de A58 richting ondermeer Rijen, Breda en Eindhoven en de A65 richting ’s-Hertogenbosch. Ook voor de dagelijkse benodigdheden, diverse voorzieningen en scholen kunt u uitstekend terecht, hierbij kunt u denken aan het NS station Tilburg West, de Universiteit van Tilburg, de hogescholen en het winkelcentrum “Westermarkt”.

Qua bereikbaarheid is de woning dus goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling:
Via de hal krijg je toegang tot de woonkamer met open keuken. Daarnaast vindt je op de begane grond de hoofdslaapkamer, badkamer en toilet. De keuken, het toilet en de badkamer zijn recent gerenoveerd. Op de eerste verdieping zijn een tweede slaapkamer en een zolderruimte te vinden.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Volledige omschrijving
Abdij van Egmondstraat 8 84 m2 4 kamers €795,- Beschikbaar Details
Abdij van Egmondstraat 12 84 m2 4 kamers €795,- Verhuurd per maand Details