Abdijlaan / Klemvogel

Vanaf m2 Vanaf € 750,-
Aantal eenheden36
Inhoud342m3 - 357m3
Woonoppervlakte114m2 - 119m2
Deel deze pagina

Algemeen:
Uden ligt in de driehoek Nijmegen/Arnhem – ’s-Hertogenbosch – Eindhoven/Helmond. Het woon- en leefklimaat is een sterk punt van Uden. Er zijn uitgebreide onderwijsvoorzieningen, een groot aantal culturele faciliteiten en uitstekende recreatiemogelijkheden. De bereikbaarheid is goed.

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich de hal, het toilet en de woonkamer met half open keuken aan de tuinzijde. De gerenoveerde woningen zijn voorzien van een nieuwe keuken.

Op de eerste verdieping heeft u via de overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Via een vaste trap is de zolder bereikbaar.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Volledige omschrijving
Abdijlaan 345 114 m2 4 kamers €881,- Verhuurd onder voorbehoud Details
Klemvogel 6 114 m2 5 kamers €850,- Verhuurd per maand Details