Admiraalsdam / Herendam / Drostendam

Vanaf m2 Vanaf € 790,-
Aantal eenheden51
Inhoud263m3 - 263m3
Woonoppervlakte101m2 - 101m2
Deel deze pagina

Oosterhout is een karakteristieke, gezellige stad vol van bezienswaardigheden. De monumenten zoals de St. Jans basiliek, het oude Heuvelplein en de gebouwen rondom het voormalige kasteelraadhuis zijn hier enkele voorbeelden van. Het hart van de stad wordt gedomineerd door "die drommelse toren", aan de voet waarvan de markt ligt, met zijn fraai aangelegde café-terrassen en restaurants. Het stedelijk gebied is omringd door groen, dat varieert van uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen tot vruchtbare polders. Oosterhout heeft een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer basis- en voortgezetonderwijs scholen, kerken, verenigingen en allerlei uitingen van cultuur. Naast winkelcentrum het Arendshof zijn er ook veel andere goede winkelvoorzieningen gevestigd. Verder bestaan er verschillende accommodaties voor binnen- en buitensport.

De woningen zijn in de wijk Dommelbergen gelegen. In deze wijk bevindt zich winkelcentrum Arkendonk. In dit uitgebreide winkelcentrum bevinden zich vrijwel alle voorzieningen. Hierbij valt te denken aan twee supermarkten, kledingwinkels, drogisterijen, bakkers, een slagerij, verschillende afhaal- en eetgelegenheden maar ook een bibliotheek, een wijkcentrum en een sporthal. Kortom vrijwel alle voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar.

Afhankelijk van het type woning is de entree aan de voor- of zijkant van de woning gelegen. In de hal/entree bevinden zich de trapopgang, de meterkast en een toilet. De woon-/eetkamer kent een traditionele indeling met aan de voorzijde van de woning de woonkamer en achterin de woning de eethoek en de half-open keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin van de woning. Met de trap in de hal/entree bereikt u de eerste verdieping. De overloop ontsluit de drie slaapkamers en de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. Via een vaste trap bereikt u de zolder. Voor alle woningen geldt dat zowel de keuken als de badkamer onlangs gerenoveerd zijn. De woningtypen B en D beschikken over een garage aan de woning. De overige typen hebben een bering in de tuin.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Volledige omschrijving
Admiraalsdam 8 101 m2 5 kamers €826,- Beschikbaar Details