Convent

Vanaf m2 Vanaf € 670,-
Aantal eenheden18
Inhoud1m3 - 2m3
Woonoppervlakte75m2 - 75m2
Deel deze pagina

Convent (Stuksbeemden) te Horst
Speciaal te huur voor huurders met een leeftijd van 55+.
Mooie patiobungalow met ruim terras in de wijk Stuksbeemden in Horst. De woning is gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving, dichtbij het gezellige centrum van de stad. De bungalow is voorzien van een eigen parkeerplaats en beschikt over twee ruime slaapkamers, waarvan één gelegen is op de begane grond. Mede hierdoor is de woning ideaal geschikt voor seniorenbewoning.

Convent

Entree
Via de oprit bereikt u de entree van de woning. Bij het binnengaan betreedt u de hal die toegang biedt tot de woonkamer. Tevens is hier de meterkast gevestigd.

Woonkamer
De woonkamer is ruim van opzet en staat in directe verbinding met de keuken. De kamer beschikt over mooie dubbel openslaande tuindeuren waarmee u toegang heeft tot het terras. Doordat het woon- en eetgedeelte in open verbinding staan met elkaar ontstaat er een zeer royale living.

Keuken
De recent gerenoveerde badkamer is keurig afgewerkt en uitgevoerd in een hoekopstelling en beschikt diverse onder-/ en bovenkastjes, spoelbak, gaskookplaat en een afzuigkap. Tevens bevindt zich ook in de keuken een deur naar de tuin/het terras.

Tuin
De bungalow beschikt over een ruime, zonnige tuin welke is gelegen aan de voorzijde van de woning naast de oprit. Op het ruime terras kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van de buitenlucht.

Slaapkamer 1
De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is te bereiken via een aparte hal. De slaapkamer is royaal van afmeting en beschikt standaard over een tv-aansluiting. Doordat de slaapkamer gelegen is op de begane grond is deze woning ook uitstekend geschikt voor bewoners die minder goed ter been zijn.

Badkamer
Ook de badkamer bevindt zich aan de hal op de begane grond. De recent gerenoveerde badkamer is comfortabel en netjes afgewerkt en beschikt over een ligbad, toilet en wastafel. Daarnaast bevinden zich hier de aansluitpunten voor de wasapparatuur.

Slaapkamer 2
De ruime tweede slaapkamer is gelegen op de bovenverdieping van de woning. Vanuit deze slaapkamer kijkt u leuk uit over de voortuin. De bovenverdieping beschikt daarnaast nog over een bergkast waar de cv-installatie gevestigd is.

Berging
De woning beschikt over een separate bergruimte welke te bereiken is via de oprit.

Parkeren
Uw auto kunt u kwijt op de oprit van de woning. Daarnaast zijn er voldoende (vrije) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Woning unieke elementen:
- speciaal voor 55+
- recent gerenoveerd keuken en badkamer
- slaapkamer op de begane grond

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Volledige omschrijving