De Edelstenen

Vanaf m2 Vanaf € 1100,-
Aantal eenheden113
Inhoud218m3 - 307m3
Woonoppervlakte84m2 - 118m2
Deel deze pagina

Genieten van luxe, ruimte en comfort – én het gemak van huren? Kom thuis in De Edelstenen, een bijzonder wooncomplex met 113 moderne huurappartementen en uitstekende service, vlakbij het Stadshart van Amstelveen.

De Edelstenen biedt u alles wat u nodig heeft om heerlijk te leven. Hier huurt u een royaal, luxe afgewerkte 3- of 4-kamerappartement dat van alle gemakken is voorzien – met de exclusieve persoonlijke service van +James. Ook de ligging is fijn: centraal en makkelijk bereikbaar, met alle stadse voorzieningen op loopafstand. En stapt u op de fiets, dan bent u zo in het sfeervolle dorp Ouderkerk aan de Amstel, met gezellige horeca en veel groen.

Kies ook voor wonen in De Edelstenen – het comfort van luxe huren met bijzondere extra’s.

Centrale ligging
Comfortabel wonen, daar hoort ook een goede locatie bij. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Met winkelcentrum Groenhof en het Stadshart van Amstelveen vlakbij, heeft u alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. En een huisarts, tandarts, kinderdagverblijf en diverse horecagelegenheden? Die vindt u in en om De Edelstenen zelf, hoe fijn is dat!?

Ook recreatie- en sportvoorzieningen zijn er volop in de buurt. Denkt u bijvoorbeeld aan natuurgebied De Ronde Hoep, Schouwburg Amstelveen of Golfbaan Amsteldijk. En met de fiets bent u zo in het gezellige Ouderkerk aan de Amstel. Natuurlijk is uw appartement in De Edelstenen ook goed bereikbaar met de auto (A9) en het openbaar vervoer (metro- en bushaltes op loopafstand). Kortom, de ideale locatie voor een actief en comfortabel leven.

+James, aangenaam
Huurt u een appartement in De Edelstenen, dan krijgt u daar de exclusieve service van +James bij. +James is de personal assistant van De Edelstenen en staat voor u klaar via de app, de portal en natuurlijk ook live in het complex. Alle zaken waar u zelf geen tijd voor of zin in heeft, regelt +James voor u. Een lamp repareren, een pakketje aannemen, huishoudelijke hulp regelen – of uw aankomende verhuizing? +James gaat graag voor u aan de slag.

Maar +James is er niet alleen voor convenience services. Via uw online omgeving heeft u ook toegang tot uw persoonlijke huurderinformatie en blijft u op de hoogte van nieuws over De Edelstenen en de directe omgeving. Deelnemen aan een evenement, exclusief voor uw complex? Ook dat regelt u via +James. Gemak staat bij +James voorop. Zo wordt wonen in De Edelstenen nog prettiger voor u.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Volledige omschrijving