De Keizer

Vanaf m2 Vanaf € 1010,-
Aantal eenheden103
Inhoud192m3 - 260m3
Woonoppervlakte74m2 - 100m2
Deel deze pagina

103 luxe huurappartementen in de Keizer!

Heerlijk nieuw wonen in de populaire Keizer Karelwijk. Op de hoek van de Van der Hooplaan en de Startbaan in Amstelveen verrijst de 40 meter hoge woontoren ‘De Keizer’. Een prachtig gebouw met 103 luxe driekamerappartementen van 74 tot 100 m2 met groot balkon of terras.

De Keizer is centraal gelegen
De Keizer dankt zijn naam aan de wijk waarin het gebouw komt te staan: de Keizer Karelwijk. Deze geliefde wijk heeft alles in zich. De combinatie van groen en ontspanning, uitstekende voorzieningen en de uitvalswegen in de buurt. Kortom, De Keizer biedt u een comfortabele thuishaven en een perfecte uitvalsbasis.

Alle voorzieningen in de buurt
Winkels en recreatievoorzieningen zijn prettig dichtbij. Aan de Van der Hooplaan vindt u diverse kleine winkeltjes op loopafstand en vanaf De Keizer fietst u in 10 minuten naar winkelcentrum het Stadshart. Wilt u sporten of lekker naar buiten? Een zwembad, een tennisvereniging en diverse andere sportclubs bevinden zich allemaal op loopafstand. En… het Amsterdamse Bos mag u tot uw spreekwoordelijke achtertuin rekenen.

Uitstekende bereikbaarheid
Met de auto rijdt u in 2 minuten de A9 op. Schiphol bereikt u bijvoorbeeld in 11 minuten en ook in Amsterdam of Haarlem bent u in een handomdraai. Een dagje geen auto of even lekker de stad in? Winkelcentrum Middenhoven is al op 5 minuten fietsen of 10 minuten lopen afstand. Met het openbaar vervoer kun u hier ook prima uit de voeten. Voor de deur stoppen diverse bussen en op zo’n 5 minuten loopafstand stopt metro/sneltramlijn 51 (richting Amsterdam CS). Uw auto kunt u parkeren op het afgesloten parkeerterrein van De Keizer.

Opleveringsniveau

Opleveringsniveau

- Keuken | De woning is voorzien van een moderne Bruynzeel keuken in hoogglans wit, met een zwart kwartscomposiet aanrechtblad en wit tegelwerk. Deze is volledig uitgerust met een combi-oven, koel-vriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.
- Toilet | Elk appartement heeft naast de badkamer een aparte toiletruimte met vrijhangend toilet, compleet met fontein en tegelwerk.
- Badkamer | De badkamer heeft een hoogwaardige afwerking met thermostatische mengkranen en een handdoekenradiator. De badkamer wordt verder opgeleverd met een brede wastafel met spiegel, een inloopdouche met hardglazen douchewand en een tweede toilet. Een aantal woningen heeft een heerlijk ligbad. De vloer is voorzien van antracietkleurige vloertegels en de wanden zijn tot aan het plafond wit betegeld.
- Interieur | Iedere woning wordt wit en behangklaar opgeleverd en de plafonds zijn voorzien van wit spuitwerk. Er zijn geen plinten in de woning aanwezig. De plafondhoogte is minimaal 2.60 meter.
- Verwarming | Alle kamers in de appartementen worden verwarmd met vloerverwarming.
- Veilig wonen | De woningen zijn uitgerust met inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), waarmee veiligheid optimaal is gewaarborgd. Iedere woning is voorzien van een videofooninstallatie.
- Parkeren | Bij uw woning krijgt u een parkeerplaats toegewezen op het afgesloten parkeerterrein van De Keizer.
- Berging | Alle woningen beschikken over een berging in de woning én een eigen separate berging op de begane grond.

Volledige omschrijving