De Maalsteen / De Meule / De Meelkuip

Vanaf m2 Vanaf € 835,-
Aantal eenheden35
Inhoud287m3 - 287m3
Woonoppervlakte105m2 - 105m2
Deel deze pagina

Valkenswaard; een veelzijdig dorp nabij Eindhoven met ruim 30.000 inwoners. In het hart van de groene Kempen vervult Valkenswaard vandaag de dag een belangrijke regionale functie. Het grote winkelaanbod, de uitgebreide onderwijsfaciliteiten en het levendige uitgaanscentrum zijn zowel voor bedrijven als bewoners en toeristen argumenten om voor Valkenswaard te kiezen. Ook de overweldigende natuur in de directe omgeving is een groot pluspunt. Valkenswaard wordt omringd door prachtige natuurgebieden waar u volop kunt wandelen en fietsen. Zo ligt ten zuiden van Valkenswaard het schitterende natuurreservaat de Malpie.

Door de centrale ligging van de woningen, vlak achter de gezellige markt van Valkenswaard, zijn bijna alle voorzieningen op loopafstand te bereiken. Zo zijn het uitgebreide winkelcentrum dat in bijna alle voorzieningen voorziet, en de gezellige markt met de vele cafeetjes en barretjes op loopafstand van de woningen gelegen.

Entree via de hal die aan de voorzijde of zijkant van de woning is gelegen. De woningen met entree aan de zijkant hebben de trapopgang en het toilet in de hal, de andere woningen hebben hiertoe toegang via een gang die te bereiken is vanuit de woonkamer. De ruime woon-/eetkamer, met aan de voorzijde het zitgedeelte van 22 m2 en aan de achterzijde de eethoek van ruim 9 m2 en de open keuken van 5 m2. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met daarin een ligbad, een tweede toilet en een wastafel. Via de vaste trap toegang tot de tweede verdieping. Dit ruime vertrek van 21 m2 is uitermate geschikt als hobbykamer of als extra slaapkamer. Afhankelijk van het type beschikt de woning over een garage of berging aan de woning of een berging in de tuin.

Volledige omschrijving