De Traverse

Vanaf m2 Vanaf € 750,-
Aantal eenheden48
Inhoud148m3 - 229m3
Woonoppervlakte57m2 - 88m2
Deel deze pagina

BINNENKORT IN DE VERHUUR!

Schrijf u nu alvast in als geinteresseerde: hurenindetraverse.nl/#form

48 luxe appartementen in Son!

De Traverse, comfortabel wonen aan het water!

Het prachtige nieuwbouwproject De Traverse biedt binnenkort een nieuw thuis aan bewoners van luxe appartementen. In totaal worden er 48 2 en 3-kamerappartementen in de vrije sector huur opgeleverd.

De Traverse is zeer goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Zo komt ieder appartement met een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. De halte van bus 9 ligt tegenover het complex en heeft een directe verbinding naar station Eindhoven. Vanuit hier rijden treinen naar alle grote steden in het land.

De woonoppervlakte van de appartementen varieert tussen de 57 m² en 88 m² met een huurprijsindicatie vanaf ca. € 800,- per maand.
Huren in De Traverse betekent comfortabel wonen in een ruim appartement met balkon of terras. Daarbij heeft u als bewoner een fraai uitzicht over het kanaal!

Wooncomfort en veiligheid

Alle woningen zijn uitgerust met een luxe open Bruynzeel keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. De plattegronden bieden flexibiliteit voor een indeling en inrichting naar eigen inzicht. De badkamer met douche en toilet bieden alle comfort en luxe. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming in alle vertrekken.

De woningen zijn uitgerust met hang- en sluitwerk volgens het PolitieKeurmerk Veilig Wonen, waarmee uw veiligheid optimaal is gewaarborgd.

Interieur

Ieder appartement wordt wit en behangklaar opgeleverd. Er zijn geen plinten in de woning aanwezig. De plafonds zijn voorzien van wit spuitwerk. De plafondhoogte is minimaal 2.60 meter. Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats in de ondergelegen, afgesloten en overdekte parkeergarage. Alle appartementen beschikken over een berging in de woning en een berging in de kelder. Daarnaast kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.

Volledige omschrijving
Molenstraat 317 84 m2 3 kamers €890,- Verhuurd onder voorbehoud Details
Molenstraat 301 84 m2 3 kamers €885,- Verhuurd onder voorbehoud Details
Molenstraat 349 84 m2 3 kamers €905,- Verhuurd per maand Details
Molenstraat 333 84 m2 3 kamers €895,- Verhuurd onder voorbehoud Details
Molenstraat 285 84 m2 3 kamers €885,- Verhuurd onder voorbehoud Details