Haussmannruimte

Vanaf m2 Vanaf € 850,-
Aantal eenheden44
Inhoud280m3 - 410m3
Woonoppervlakte108m2 - 160m2
Deel deze pagina

Zoetermeer - Hausmannruimte

Zoetermeer heeft zich de laatste decennia als groeikern nabij Den Haag sterk ontwikkeld en telt meer dan 120.000 inwoners. Met haar omvangrijke Stadshart, directe verbinding met Den Haag, uitgebreide sportvoorzieningen en gevarieerde woonmilieus biedt deze stad een prettig woonklimaat voor een brede doelgroep.

Quadrivium

Quadrivium is een appartementencomplex in de wijk Noordhove in het noorden van Zoetermeer. De wijk Noordhove is gelegen tussen het Stadshart van Zoetermeer en het recreatiegebied Noord Aa. Het complex is op steenworp afstand gelegen van de Zoetermeerseplas, Noortdhovenseplas en Benthuizerplas. Dit recreatiegebied met diverse sportverenigingen is een verrijking voor de wijk. De woningen zijn ruim, licht en voorzien van omvangrijke buitenruimten. Op loopafstand is het wijkwinkelcentrum Noordhove gelegen voor al uw dagelijkse boodschappen, met onder andere een bakker, drogisterij en Albert Heijn.

Woningspecificaties

Een gebouw met 36 bijzonder royale appartementen, 4 topappartementen en 4 luxe penthouses. De appartementen tellen drie of vier kamers en hebben oppervlaktes van ca. 107 m2. De topappartementen en penthouses zijn nog veel royaler en hebben een oppervlakte van ca. 130 tot 168 m2. Alle appartementen hebben een balkon of terras vanaf ca. 14 m2 tot ca. 54 m2. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats die met groen is afgeschermd van de omgeving. Op de begane grond heeft elke appartement een ruime berging. Ook aan een fietsenstalling is gedacht.

Kenmerken:

- Ruime appartementen
- Gesitueerd nabij recreatiegebied
- Kleinschalig complex
- Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
- Zonnige buitenruimte
- Huurprijzen exclusief € 45,00 servicekosten.
- Woningen beschikken over energielabel A conform de ISSO 82 richtlijnen.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Volledige omschrijving
Haussmannruimte 41 107 m2 3 kamers €930,- Verhuurd per maand Details