Hesseplaats

Vanaf m2 Vanaf € 850,-
Aantal eenheden40
Inhoud230m3 - 290m3
Woonoppervlakte93m2 - 110m2
Deel deze pagina

Ommoord is opgezet als een stad-in-een-stad. En van een stad mag u verwachten dat het daar met de voorzieningen goed is gesteld. Wel, in Ommoord kunt u veel in eigen huis vinden. Met drie winkelcentra kunt u voor alle boodschappen in de wijk zelf terecht. Bovendien is de afstand naar andere winkelcentra niet ver. Alexandrium bijvoorbeeld, met z’n woonmall, megastores en overdekt winkelcentrum, ligt op 2 km afstand. Ook het centrum van Rotterdam is goed te bereiken. De auto is een optie, maar waarom zou u niet kiezen voor het gemak van het openbaar vervoer? Vanuit de metrostations Romeynshof, Binnenhof en - direct naast uw nieuwe appartement – metrostation Hesseplaats is de reistijd naar het centrum 15 minuten. Gaat u de stad uit?
Op 1 km afstand bevindt zich de oprit naar de A20 en het Terbregseplein waarvandaan u uw keuze kunt maken naar de A13, A16 en de A29.
Plezierig van een deelgemeente in de orde van grootte van Ommoord is ook dat de kleintjes in eigen wijk naar school kunnen. U heeft keus uit niet minder dan acht basisscholen. De voorzieningen voor kinderopvang buiten de reguliere schooltijden sluiten daar prima op aan. Ook is er een goed niveau van gezondheidszorg: Ommoord telt eigen huisartsen, fysiotherapeuten en wijkverplegers.

Het complex beschikt over diverse type 3- en 4 kamer appartementen. Alle woningen beschikken over een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur, luxe badkamer met ligbad, douche en wastafel, een ruim zonnig balkon en een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerdek.

Kenmerken:
- Ruime woningen
- Zonnig balkon
- Luxe keuken en badkamer
- Diverse voorzieningen in directe omgeving
- Eigen parkeerplaats op parkeerdek
- Voldoende (gratis) parkeergelegenheid in directe omgeving

Woning beschikt over energielabel A conform de ISSO 82 richtlijnen.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Volledige omschrijving