Kalhuisplaats

Vanaf m2 Vanaf € 560,-
Aantal eenheden63
Inhoud140m3 - 230m3
Woonoppervlakte55m2 - 90m2
Deel deze pagina

Direct aan de boulevard van Scheveningen is dit gezellige gebouw met 63 huurappartementen gesitueerd. Wonen tussen de gezellige Keizerstraat en het strand, met in de directe omgeving openbaar vervoer voorzieningen, winkels, de zee, horecagelegenheden en uitvalswegen.

Het complex beschikt over 63 huurappartementen variërend van 2- tot 4 kamer appartementen. Sommige appartementen hebben een ligging aan de strandzijde, waardoor zij beschikken over een weids uitzicht over de boulevard.
Alle woningen beschikken over een ruime woonkamer, nette keuken, badkamer met ligbad en wastafel, inpandige berging met wasmachine-aansluiting, loggia of balkon. In het complex beschikt iedere woning daarnaast over een separate fietsenberging en heeft u de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de onder het complex gelegen –afgesloten – parkeergarage.

Kenmerken
• 2-, 3- en 4 kamerappartementen
• Direct aan de boulevard
• Nabij gezellige winkelstraat
• Appartement met loggia of balkon
• Mogelijkheid tot huren parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage

Let op! voor deze woningen dient u in het bezit te zijn van een huisvestingsvergunning.
De voorwaarden hiervoor kunt u vinden op de website van gemeente Den Haag.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Volledige omschrijving