Kamille / Anemoon / Sint Janskruid

Vanaf m2 Vanaf € 725,-
Aantal eenheden14
Inhoud278m3 - 278m3
Woonoppervlakte98m2 - 98m2
Deel deze pagina

Udenhout is een gemeente grenzend aan natuurpark De Loonse en Drunense duinen en maakt deel uit van de gemeente Tilburg. Het dorp biedt allerlei voorzieningen zoals een gevarieerd winkelaanbod, verschillende scholen en recreatie voorzieningen. Daarnaast zijn er in de gemeente verschillende sportverenigingen te vinden. Het dorp is uitstekend ontsloten met grotere steden als Tilburg, 's-Hertogenbosch en Eindhoven.

De woningen zijn gelegen in de woonwijk 'De Kuil'. Vanuit de woningen zijn alle winkelvoorzieningen op loopafstand. Ook sportaccommodaties als voetbal, hockey, tennis en buitenzwembad De Groenewellen bevinden zich in de nabijheid. Tevens is de wijk goed ontsloten met uitvalswegen in alle windrichtingen.

De entree van de woningen bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Vanuit de hal is de ruime woonkamer te bereiken. Aan de achterzijde van de woningen is de half-open keuken te vinden. Een deur in de keuken geeft toegang tot de achtertuin van de woning. Verder beschikken de woningen over een bergkast onder de trapopgang en een toiletruimte. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers (12 m2, 9 m2 en 7 m2) en een badkamer gelegen. De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en wastafel. Via een vaste trap is de zolder te bereiken. De ruime kamer van 20 m2 is zeer geschikt als hobbykamer of extra slaapkamer. Verschillende woningen beschikken over een garage aan huis, anderen hebben een berging in de tuin.

Volledige omschrijving