Kapitein de Langestraat

Vanaf m2 Vanaf € 750,-
Aantal eenheden87
Inhoud220m3 - 270m3
Woonoppervlakte84m2 - 102m2
Deel deze pagina

De drie woonblokken zijn gelegen aan de Kapitein de Langestraat in de Verzetswijk in Almere Stad. Het complex is met een ligging aan NS-station Parkwijk en op loopafstand van een wijkwinkelcentrum (met onder andere een Albert Heijn) zeer gunstig gelegen. De woningen zijn gesitueerd in een relatief groenrijke omgeving met diverse plantsoenen rondom het complex. U bent in enkele minuten met de fiets, auto of openbaar vervoer in het stadshart van Almere. Bovendien zijn diverse hoofd- en uitvalswegen naar onder andere Amsterdam, Utrecht en Lelystad binnen handbereik.

De appartementen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken. De badkamers zijn uitgerust met zowel een bad als douche. De appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en beschikken over een ruim terras of balkon die doorgaans op het zuiden is gesitueerd. Alle woningen zijn uitgerust met een intercomsysteem met videofoon.

Specificaties

- 87 huurappartementen
- Oppervlaktes variƫren van 84 t/m 102 m2
- 3-kamer appartementen
- Elk appartement heeft een ruim balkon/terras
- Voorzieningen op loopafstand
- Voldoende parkeergelegenheid in de openbare ruimte

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Volledige omschrijving
Kapitein de Langestraat 1 97 m2 3 kamers €840,- Onder optie Details