Kerkdrielstraat

Vanaf m2 Vanaf € 730,-
Aantal eenheden24
Inhoud348m3 - 348m3
Woonoppervlakte117m2 - 117m2
Deel deze pagina

De woningen aan de Kerkdrielstraat zijn gunstig gelegen in de wijk Reeshof. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Heyhoef. Een zeer compleet winkelcentrum met 46 winkels waaronder twee supermarkten, een postkantoor en twee bankfilialen. Daarnaast bevindt zich een bibliotheek in het winkelcentrum. Ook liggen er een voetbal- en tennisvereniging vlakbij de woning. Voor ontspanning kunt u terecht in het mooie Reeshofpark. Door de aanwezigheid van verschillende bushaltes en NS station TIlburg Reeshof is de ontsluiting vanuit uw woning uitstekend te noemen.

De semi-bungalows zijn van het type twee-onder-een-kap, geschakeld met de garages. De ruime fraaie woning heeft een bijzondere gebruikswaarde door de aanwezigheid van een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, evenals een berging die is voorzien van aan- en afvoerleidingen ten behoeve van een tweede badkamer. De bungalows zijn zo ontworpen, dat deze voor de diverse indelingsvarianten, zowel voor jonge als oudere gezinnen uitermate geschikt zijn. Zij hebben het voordeel dat bewoning tot op hoge leeftijd en ook bij invaliditeit mogelijk is. Er is veel zorg besteed aan het afwerkingniveau en de gebruikte materialen.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Volledige omschrijving
Kerkdrielstraat 13 95 m2 4 kamers €921,- Verhuurd per maand Details