Kruisplein

Vanaf m2 Vanaf € 940,-
Aantal eenheden48
Inhoud200m3 - 300m3
Woonoppervlakte80m2 - 114m2
Deel deze pagina

Comfortabel wonen op hoog niveau in hartje Rotterdam.

De Calypso ligt pal in het centrum van Rotterdam. Met alle voorzieningen en uitgaansgelegenheden om de hoek. Naast het vervoersknooppunt Rotterdam Centraal en het ruime aanbod winkels in het centrum, biedt de omgeving van de Calypso het kleurrijke palet aan beleving en genieten dat de stad nog meer te bieden heeft zoals galeries, filmtheaters, de Schouwburg, de Doelen en een keur aan cafés en restaurants. Alles is direct te voet bereikbaar vanaf de Calypso.

Het spectaculaire en kleurrijke complex biedt ruimte aan 408 woningen, kantoren, winkels, een parkeergarage en voorzieningen in de plint. Het woningaanbod is een mix aan koop- en huurwoningen met een grote variatie in woninggrootte en type. In de toren met rode gevelelementen, gelegen aan het Schouwburgplein tegenover De Doelen, worden 48 driekamerappartementen te huur aangeboden. Deze toren beschikt over 2 liften en een trappenhuis. Met 8 appartementen per verdieping wordt volop privacy geboden. De appartementen zijn uitgerust met een videofooninstallatie en inbraakwerend hang- en sluitwerk. De veiligheid is dus optimaal gewaarborgd.

De huurappartementen zijn uitgerust met een luxe hoogglans witte keuken met antraciet stenen aanrechtblad voorzien van alle inbouwapparatuur (afzuigkap, keramische kookplaat, combimagnetron, koelvriescombinatie en vaatwasser). De plattegronden bieden volop flexibiliteit voor een indeling en inrichting naar eigen inzicht. Ieder appartement wordt aangesloten op het collectieve centrale verwarmingssysteem met vloerverwarming en comfortkoeling, waarmee de temperatuur per woning individueel kan worden geregeld. Door deze verwarmingstechniek zijn radiatoren overbodig, wat een extra flexibele indeling van de appartementen mogelijk maakt. Het aparte toilet en de luxe badkamer met ligbad, separate douche en vrij hangend toilet zijn ruim bemeten en bieden veel comfort en luxe.

Elk appartement heeft de beschikking over 1 privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Vanuit de parkeergarage is er direct toegang tot de centrale entree en de liften van het gebouw.

Kenmerken
* Woninggrootte variërend van 80 m2 tot 114 m2
* Luxe keukens en badkamers
* Collectief centraal verwarmingssysteem met vloerverwarming en comfortkoeling
* Ruime buitenruimten
* Collectieve fietsenberging
* Eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Volledige omschrijving
Kruisplein 376 95 m2 3 kamers €1190,- Verhuurd onder voorbehoud Details
Kruisplein 0 €164,- Onder optie Details