Laan van de Helende Meesters

Vanaf m2 Vanaf € 1200,-
Aantal eenheden48
Inhoud242m3 - 369m3
Woonoppervlakte93m2 - 142m2
Deel deze pagina

De Laan van de Helende Meesters te Amstelveen, een luxe appartementengebouw uit 2014 met vele positieve punten zoals de centrale ligging, een servicemanager op locatie aanwezig, een restaurant op de begane grond en een ondergelegen parkeergarage waar u veilig kunt parkeren.

De Laan van de Helende Meesters ligt gunstig: Amsterdam Schiphol is goed te bereiken, medische voorzieningen liggen op loopstand, winkelcentra liggen in de directe omgeving en het openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken.Het unieke aan de Laan van de Helende Meesters is dat er een servicemanager voor u beschikbaar is. Dit maakt het wonen aan de Laan van de Helende Meesters zeer uniek en met veel gemak. De servicemanager, ‘James’ is de personal assistant van Verwey Vastgoed die u bij uw woning krijgt.

James, uw servicemanager
James regelt de zaken waar u geen tijd voor of zin in hebt, en maakt wonen vooral gemakkelijker. James is uw fysieke aanspreekpunt aan de Laan van de Helende Meesters, James beantwoordt uw vragen, neemt reparatieverzoeken aan, geeft uw planten water als u op vakantie bent, hij kan voor huishoudelijke hulp zorgen en regelt verhuishulp indien gewenst. Wenst u een andere service? James neemt uw verzoek graag aan. Kortom, James zal voor u klaar staan.

Opleveringsniveau woningen
De woningen variëren van 93 tot en met 142 vierkante meter. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming, keukens met luxe inbouwapparatuur, luxe badkamers, een 2e separaat toilet en een eigen berging in het appartement zelf. Bij de woning hoort een vaste parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Volledige omschrijving