Laan van Wateringse Veld

Vanaf m2 Vanaf € 800,-
Aantal eenheden72
Inhoud220m3 - 340m3
Woonoppervlakte85m2 - 131m2
Deel deze pagina

Broadway

De 56 huurappartementen in Broadway kennen een grote diversiteit in vorm, aantal kamers en oppervlakte. De appartementen zijn ruim en licht en voorzien van alle gemakken, waaronder een luxe keuken met inbouwapparatuur en badkamer met separate ligbad en douche. De appartementen hebben ruime terrassen die op het zuidwesten zijn gelegen. De goed geïsoleerde woningen zijn energiezuinig en hebben daarmee ook relatief lage energiekosten. Aan de achterzijde ligt het afgesloten parkeerterrein, waar elk appartement beschikt over minimaal 1 parkeerplaats.

Broadway is gelegen in Wateringse Veld, een jonge wijk in het zuidwesten van Den Haag. Wateringse Veld bestaat uit ongeveer 7.500 woningen verspreid over 8 buurten. Broadway ligt in de buurt “Hoge Veld” en is gelegen aan de Laan van Wateringse Veld.

De Laan van Wateringse Veld heeft diverse openbaar vervoersverbindingen en ruim opgezette wegen met brede wandelpromenades. Het winkelcentrum Hoge Veld ligt recht tegenover Broadway met onder andere een Albert Heijn, Lidl en een Hema. Bovendien is de wijk voorzien van een bibliotheek, apotheek, scholen, sportverenigingen en een zorgcluster.

Wonen in Broadway combineert de voordelen van een woonwijk met een goede bereikbaarheid, zowel per auto als met het openbaar vervoer, en een concentratie aan voorzieningen op loopafstand. Naast het stadscentrum van Den Haag zijn de stranden van Kijkduin en Scheveningen vanaf Broadway gemakkelijk en snel te bereiken.

Voordelen huren
Wonen in een huurwoning heeft diverse voordelen. Zo heeft de huurder geen uitgaven aan het (groot) onderhoud van de woning. Ook zijn er geen hoge transactiekosten als de woning wordt betrokken en geen extra investeringen voor een keuken met ­apparatuur of een ingerichte badkamer. Bij een huurwoning neemt de verhuurder het risico van waardeontwikkeling, de financiering en het renterisico. Na een verplichte eerste huurperiode van één jaar is iedere huurder flexibel met slechts een opzegtermijn van één maand. Daardoor is huren aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen. Ook voor eigenaren van woningen die zorgelozer willen gaan wonen is huren een goed alternatief. Het vrijgekomen vermogen uit verkoop kan dan voor andere nuttige of aangename zaken worden aangewend. Wonen in Broadway biedt daarom woongemak en tegelijkertijd zorgeloos wonen met een vast uitgavenpatroon.

Keuken: Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur (afzuigkap, keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser).

Badkamer: Kunststof badkuip en aparte douchehoek met hardglazen douchedeur. De badkamer is voorzien van thermostatische mengkranen, wastafel, spiegel en tegelwerk.

Toiletruimte: Aparte toiletruimte met vrij hangend toilet en compleet met wastafel en tegelwerk.

Verwarming: De appartementen zijn aangesloten op het stadsverwarmingsnet. De appartementen beschikken derhalve niet over een gasaansluiting.

Privé buitenruimten: Nagenoeg alle appartementen beschikken over een buitenruimten variërend in grootte van 11 m² tot 90 m² gelegen op zuidwest.

Hang- en sluitwerk: De appartementen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Parkeren: Elk appartement beschikt over minimaal 1 parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het complex.

Videofooninstallatie: De appartementen hebben een videofooninstallatie.

Specificaties
- 56 huurappartementen
- 12 woningtypen
- Woonoppervlakten van 85 tot 132 m2
- Appartementen met 2 tot 4 kamers
- Ruime balkons op zuidwest
- Parkeren en eigen berging op afgesloten parkeerterrein
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Energielabels: A en B
- Voorzieningen op loopafstand

Privacy & Veiligheid
De 4 entrees van Broadway zijn gesitueerd op de begane grond en ieder voorzien van een centrale liftkern met trappenhuis. Iedere verdieping bestaat uit 3 of 4 appartementen rond een centrale liftkern, die zijn uitgerust met een videofooninstallatie en inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Locatie en bereikbaarheid
Direct voor Broadway zijn de haltes van tramlijn 16 en 17 gelegen, die Wateringse Veld verbinden met het Haagse centrum en de NS-stations Rijswijk, Den Haag HS en Den Haag CS. Diverse buslijnen koppelen de wijk aan het regionale vervoersnet. Hiermee is het centrum van Delft en bijvoorbeeld Naaldwijk relatief snel bereikbaar. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A4 richting het Prins Clausplein.

Disclaimer
Aan de tekst en inhoud van deze brochure is de grootst mogelijke zorg besteed. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Volledige omschrijving