Remalunet

Vanaf m2 Vanaf € 745,-
Aantal eenheden59
Inhoud1m3 - 2m3
Woonoppervlakte79m2 - 149m2
Deel deze pagina

Remalunet Maasticht

Appartementencomplex gesitueerd in het prestigieuze gebied Ceramique op loopafstand van het historisch centrum van Maastricht. Ook het centraal trein- en busstation zijn op loopafstand gelegen. Enkele (stads)buslijnen halteren bij het Centre Céramique en het Bonnefantenmuseum. Bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. De aansluiting op de autosnelweg A2/E25 is nabij, alsmede de aansluiting op de Maastrichtse ringwegen N278 of N501.

In de wijk is een aantal belangrijke culturele voorzieningen te vinden, sommige met regionale of landelijk uitstraling, zoals het Bonnefantenmuseum, het Centre Céramique en de Bordenhal. Het Centre Céramique doet onder andere dienst als ontmoetingsplaats, stadsbibiliotheek en als expositieruimte voor de gemeentelijke collectie archeologische vondsten.

Aan de Avenue Céramique bevinden zich enkele luxe (woon)winkels. Aan het Plein 1992 is onder andere een supermarkt gevestigd en diverse andere winkels die voorzien in de dagelijkse levensbehoeften. Aan dit plein bevindt zich tevens het gerenommeerde restaurant Beluga, onderscheiden met twee Michelinsterren en het populaire Café Zuid met haar prachtige terras met uitzicht over de Maas.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Volledige omschrijving