Roefstraat / Boegstraat

Vanaf m2 Vanaf € 760,-
Aantal eenheden18
Inhoud180m3 - 240m3
Woonoppervlakte70m2 - 90m2
Deel deze pagina

De woningen in het complex Roefstraat / Boegstraat zijn gelegen in het rustige Maasbracht. In deze groene wijk bevinden zich de 18 huurwoningen, verdeeld over twee types. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.
Maasbracht is centraal gelegen en heeft een perfecte aansluiting op diverse uitvalswegen zoals de A2 en A73. In het centrum van Maasbracht zijn alle dagelijkse voorzieningen en diverse winkels.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Volledige omschrijving