Van Eesterenplein

Vanaf m2 Vanaf € 710,-
Aantal eenheden96
Inhoud210m3 - 260m3
Woonoppervlakte80m2 - 100m2
Deel deze pagina

Stadspolders is gelegen aan de Zuidzijde van Dordrecht nabij natuurgebied Hollandsche Bieschbos en het veer naar Werkendam (Noord-Brabant). De wijk beschikt over een leuke winkelcentrum, waar men terecht kan voor alle benodigdheden. De Bieshof, zoals het centrum is genaamd is erg geliefd bij de bewoners en onmisbaar in de wijk.

De 96 appartementen zijn gelegen boven dit winkelcentrum De Bieshof. In de directe omgeving treft men, naast de winkels, openbaar vervoer voorzieningen, een wijkcentrum, scholen, sportmogelijkheden, een grote speeltuin en zorginstanties.

Het complex beschikt over verschillende type 3 kamer appartementen en enkele 4 kamer appartementen verdeeld over drie gebouwen. In twee van deze gebouwen is een lift aanwezig.
Alle woningen beschikken in ieder geval over een balkon of serre, nette keuken, badkamer met ligbad en een externe berging op de begane grond.

Kenmerken:
• Ideale ligging ten opzichte van diverse voorzieningen
• Alle appartementen beschikken over een serre of buitenruimte
• Groene omgeving
• Gratis parkeren
• De woningen beschikken over energielabel D conform de ISSO 82 richtlijnen

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Volledige omschrijving