Wollegras en Veenmossingel

Vanaf m2 Vanaf € 725,-
Aantal eenheden32
Inhoud271m3 - 271m3
Woonoppervlakte88m2 - 88m2
Deel deze pagina

Deurne is een dorp in de provincie Noord-Brabant in de regio Peelland. Deurne kenmerkt zich door haar knusse stadse allure, adembenemende natuur en intieme dorpjes. Geniet van hedendaagse kunst en de eigen cultuur. Neem een kijkje in een museum of bezoek een attractie. Wilt u liever actief of sportief bezig zijn? Maak een heerlijke wandeling of fijne fietstocht in de Peel. Kortom genoeg te zien en te beleven: de unieke Peel, knusse dorpjes, adembenemende natuur, monumenten, winkeltjes en terrasjes, culturele activiteiten en een schat aan historie.

Door het verrassende aanbod aan shops, zoals kledingwinkels, kado- en speciaalzaken, is shoppen in Deurne een waar genoegen. Op de gezellige weekmarkt kun je lekker snuffelen. In het knusse centrum zijn genoeg mogelijkheden voor een lekker drankje en hapje. Op de Markt vind je uitnodigende terrassen en horeca. Kom ook eens shoppen op de Wolfsberg, Martinetplein, in de Stationsstraat en Kerkstraat en ontdek wat Deurne te bieden heeft.

Deurne beschikt over een treinstation waardoor men gemakkelijk de steden Den Haag, Nijmegen en Venlo kan bereiken. Tevens beschikt Deurne over uitstekende busverbindingen.

De ruime tussen- en hoekwoningen zijn gelegen in de gewilde woonwijk De Heiakker. De woningen beschikken over een ruime woonkamer, zonnige achtertuin, 3 slaapkamers en vernieuwde keuken en badkamer.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Volledige omschrijving
Veenmossingel 44 88 m2 5 kamers €775,- Verhuurd per maand Details